Bestil
Svar på nogen af dine praktiske spørgsmål:
- Friskparteret kød skal forudbestilles.
- Kødet parteres og hakkes samme dag som det udleveres.
- Det har hængt og modnet i ca. 25 dage.
- Limousinekød er magert kød hvor fedtet sidder inde i kødet og giver smag i stedet for at sidde som en fedtkant.
- Farsen indeholder ca. 7-10 % fedt.
- Vi transporterer selv dyrene til slagteriet, for at undgå stressede dyr.
- Dyrene slagtes og parteres på det økologisk godkendte slagteri i Aidt.
- Udlevering af kødet sker fra køletrailer mellem kl. 17-19.
- Betaling af kødet kan enten ske kontant på udleveringsdagen , via netbank (Konto nr. 8401-4291706) eller mobilepay til 48040.
- Du behøver ikke tage baljer og lignende med…..kødet ligger i en papkasse, som er foret med en plastikpose.
- Kødet ligger fint pakket med et mærke, så du kan se hvad du får. Farsen er for sig selv i én stor pose.
- Du skal regne med at bruge ca. ½ time på at pakke kødet i passende portioner.
"*" indikerer påkrævede felter