Bestil

Svar på nogen af dine praktiske spørgsmål:

  • Friskparteret kød skal forudbestilles.
  • Kødet parteres og hakkes samme dag som det udleveres.
  • Det har hængt og modnet i ca. 25 dage.
  • Limousinekød er magert kød hvor fedtet sidder inde i kødet og giver smag i stedet for at sidde som en fedtkant.
  • Farsen indeholder ca. 7-10 % fedt.
  • Vi transporterer selv dyrene til slagteriet, for at undgå stressede dyr.
  • Dyrene slagtes og parteres på det økologisk godkendte slagteri i Aidt.
  • Udlevering af kødet sker fra køletrailer mellem kl. 17-19.
  • Betaling af kødet kan enten ske kontant på udleveringsdagen , via netbank (Konto nr. 8401-4291706) eller mobilepay til 48040.
  • Du behøver ikke tage baljer og lignende med…..kødet ligger i en papkasse, som er foret med en plastikpose.
  • Kødet ligger fint pakket med et mærke, så du kan se hvad du får. Farsen er for sig selv i én stor pose.
  • Du skal regne med at bruge ca. ½ time på at pakke kødet i passende portioner.

"*" indikerer påkrævede felter

Bestil her

Tilmeld dig nyhedsbrev

Kontrolrapport 2019